Йде до нас нiчна пора.
Спати, спатоньки, пора....
Ковдра затишком пашить,
Сон у лiжечку лежить.
Сон солодкий, та м'якенький,
Набери його у жменьку
Та пiд вушко поклади
Найдобрiшi в свiтi сни....
Йде до нас нiчна пора.
Спати, спатоньки, пора....
Ковдра затишком пашить,
Сон у лiжечку лежить.
Прикриваєш оченята,
Бачиш зiрочок багато,
Посмiхаються вони,
Посмiхаєшся i ти.
Йде до нас нiчна пора,
Спати, спатоньки, пора....
Ковдра затишком пашить,
Сон у лiжечку лежить... (2 рази)
Ковдра затишком пашить...
Сон у лiжечку лежить... (пошепки).
9.02.2018 р.
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi |