Стихотворение « СУБОТА.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 332 +1
Дата:

СУБОТА.

СУБОТА.

Бойко Валерий Петрович

Ой весiльнi всi суботи -
Кожноi недiлi,
Грають хлопцi-музиканти
Всi пicнi весiльнi.

Ноги самi в такт танцюють,
На мiсцi не встою,
Так хочеться танцювати
Не вибрав з якою?

Жiнка вiдказала, говорить пристала -
Вона тiльки ось тепер уже танцювала,
А менi ж так хочеться, що в не  моготу...
Ось пiду з пацьорками, виберу оту.

Бо другая говорлива -
Затанцюе в мило...
В неi очi як озера,
Сама як свiтило.

Друга, дуже худесенька,
Буде пiдлiтати,
Щоб не зникла бува в небi,
В обiймах тримати.

Треба якусь серединку,
Щоб була до пари
Ось пiду я,до пацьоркiв
А вони, в Варвари.

А ти скрипко файно грай,
Вибираю пару...
В лабутенах я нових,
Всiм задам я жару.

Скiльки тут дiвчат гарненьких?
На весiллi цьому,
Мене жiнка за рукав
Тягне вже до дому.

Ой дружинонько не бiйся,
Не вкрадуть дiвчата,
Приставать до них не буду -
Лиш,  буду моргати

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама