Стихотворение «КАВА ЯК ЖІНКА.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 391 +1
Дата:
«кава як »

КАВА ЯК ЖІНКА.

Кава - насіння, дерева тропічні.
Роду жіночого та екзотичні.
З них виробляють чудовий напій.
Збуджує мелені зерна бажання,
Пристрасті, мрії та сподівання.
Кава-це жінка,примарна в тумані,
Зникнути може, як карта у мага.
Жінка реальна - то насолода!
Ти іі смак хочеш знову і знову!

NOMEN NESCIO
ХXII. Х. MMXVIII

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама