Стихотворение « МИ З ТОБОЮ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Читатели: 309 +1
Дата:

МИ З ТОБОЮ.

МИ З ТОБОЮ.

Бойко Валерий Петрович

Я тебе чекала мiй легiню,
А iнакше б руку, не дала,
Дiйсно, наступила та хвилина,
Що сказати правду вже пора.

Сужений мiй, ясний, кароокий...
Вабиш ти мене своiм теплом
Серцем чуйним, нiжнiстю природи,
Згiдна бути, пiд твоiм крилом.

Знаю, ти веселий, працьовитий,
Все побудувати зможеш ти -
Нам з тобою друже, по дорозi
Разом по життi, з тобою йти.

Почуття для тебе зберiгаю
Буду тебе ними частувати,
Ти в мене единий, та бажаний
Вiчно тебе буду я, кохати.

Батькам нашим, ми спасибi скажим,
Що я у тебе, а ти у мене е,
Хай вони радiють, що ми разом
Бог здоровя, хай iм подае.

Хай весiлля ллеться в нас рiкою...
Ми тепер в единому човнi,
Вiд сьогоднi ми, сiмя з тобою,
Ми сiмя, великоi рiднi.

Ти мiй принц, а я твоя принцеса,
Щоб з тобою разом всюду йти...
I спасибi Богу, що ми разом,
Що дав дорогу, щоб по нiй iти.

Я надiюсь, що з тобою буду -
Самою щасливою на свiтi
Будуть у нас дiти, потiм внуки,
Всi любовю нашою зiгрiтi.

Будем тепер разом ми з тобою
В Свiтi найщасливiша сiмя
Ти для мене будеш чоловiком,
Жiнкою, для тебе буду

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама