Стихотворение «Бажання як птаха»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 290 +1
Дата:

Бажання як птаха

Бажання як птаха, кружляє моїми думками.
Я хочу тебе, таку пристрасну, ніжну, жадану.
Читаю вірші твої з жарким вогнем. У полоні
бажаєш побути і ти, де тебе обіймають долоні
мої до нестями, що тягнуть у страсті безодню...

Бажання як вітер, морським літнім бризом по лоску
тремтячої пристрасті вигинів, ніжиться вдосталь,
тебе до безтями доводячи. Цінністю кроків,
так прагне зірвати з полону твою безтурботність,
що вірить у спрагу бажань твоїх тайну природних...

© Сергей Куринный    ‎‎‎‎ ‎‎‎19 ‎августа ‎2018 ‎г., ‏‎12:01:17

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама