Стихотворение «Коханий, подаруй мені намисто (укр)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Читатели: 262 +1
Дата:

Коханий, подаруй мені намисто (укр)

Коханий, подаруй мені намисто,
Щоб було воно гарне, чарівне.
І кожен раз, прогулюючись містом,
Нехай дзвенить ледь чутно на мені
Це буде лише спогадом про тебе..
Про наші зустрічі і вечори..
Ти ж схочеш, щоб чекала я на тебе?
Хоч с ранку, хоч до пізньої пори..
Кохання пам’ятати не потрібно,
Воно завжди у наших душах є..
І в супереч порі, і ночі срібноі
На серці ніжним проліском цвіте

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама