Стихотворение «Мама»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 261 +1
Дата:

Мама


Блищить трава смарагдами роси,
Та дужче цього сяють добрі очі,
Мов кличуть : «Сум  і радість
принеси –
з тобою розмовлятиму до ночі!
Всі біди молитвами  відведу.
Засію в серце ніжні колискові,
З них, знаю,  зійдуть у твоїм саду
Й зростуть прекрасні пагони
любові!»
Сади цвітуть і квітне вся земля!
Десь здалеку спішать додому діти .
До рук твоїх іду, немов маля,
Матуся рідна, добра і привітна.
Ти з усмішкою вкажеш на iPad :
«Твої сліди шукала в інтернеті.
Для розуму там стільки є принад,
Невичерпна фантазія сюжетів,
Та пам'ятай, що цінно навіки —
Добро, надія і святе кохання!»
Дай, мамо, доторкнуся  до руки,
До мудрості! Здійснити дай бажання -
Помріяти під захистом твоїм,
Моя сучасна креативна мама!
Ти - оберіг в житті ! Дитинства  дім
де яблуня нас пестить пелюстками -
Натхнення джерело!  Теплом  долонь -
Енергій чистих і не марнослов’я, -
В моєму серці запали  вогонь
Своєю незрадливою любов'ю!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     16:55 04.02.2020 (1)
"Натхнення джерело!  Теплом  долонь -
Енергій чистих і не марнослов’я, -
В моєму серці запали  вогонь
Своєю незрадливою любов'ю!"

- эффектное окончание!
     19:08 04.02.2020
Иногда получается))) эффектное.
Доченьке для школьного праздника писала - детям понравилось )
     20:13 01.02.2020 (1)
Красивые и содержательные строки!
     19:04 04.02.2020
Благодарю за добрые слова, Иван!
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама