Стихотворение «Щедрик»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Шуточные стихи
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 467 +1
Дата:
Предисловие:
/////

Щедрик

"Щедрик, щедрик -щедрівочка,
Прилетіла, ластівочка".
Стала собі щебетати
Господаря, кликати!
Вийди, вийди господарю,
Подивися, на кошмари.
Та на біль, ти подивися.
Та системі, посміхнися,
Не працює, та система.
Тільки плаче, та калічить.
Душі мертві, откидае.
Та нові, усе збирає.
І нема тут правди ніде.
Код довічний, про це свідчить.
Щедрик, щедрик, щедрівочка.
Прилетіла ластівочка!
Та на справді, не літають, ті пташки.
Що, душі не мають."
Послесловие:
.....

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама