Стихотворение «Сироти»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 144 +1
Дата:
Предисловие:
Пошли Боже всім сиротам щасливої долі

Сироти

Пошли Боже всім сиротам
Щасливої долі,
Щоб всі біднії сироти
Не були в неволі.
Хто образить сиротину,
Нещасну дитину,
Той не буде мати щастя
У лиху годину.

Ой, як важко в світі жити
Без батька та мами,
Нема тепла, нема ласки,
Гірко сиротині.
Як же важко всім сиротам
Жити й виживати,
Чужим людям коритися
Та слізьми вмиватись.

Нагодуйте чужих діток
У важку хвилину,
Пожалійте й приголубте,
Як рідну дитину.
Пошли Боже всім сиротам
Радості та миру,
Тепла й ласки та достатку
Зичу сиротині.





Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама