Стихотворение «Новий рiк»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Сентиментальная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 153 +1
Дата:
Предисловие:

Новий рiк

Загадково сніг рипить,
На віконці візерунок,
Та чекає вже маля
На жаданий подарунок.

У дворі живу ялинку
Ми прикрасим з дітлахами,
Хай пташки й руденькі білки.
Теж святкують разом з нами.

Новий рік! Piік новий!
Змін на краще всі чекають!
Миру, злагоди, добра
Побажання скрізь лунають!

Хай же Бог оберігає
И тих, хто зараз у дорозі,
Чи вартує спокiй наш,
Та на святі буть не взмозі.

Загадково сніг рипить,
На віконці візерунок.
А для мене поряд ти —
То найкращий є дарунок!

©Юлія Дмитренко- Деспоташвілі
13.12.2018 р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама