Стихотворение «Прощання матері з сином»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Темы: Иван Татарчукматрсинпрощання
Автор:
Читатели: 989 +1
Дата:
Предисловие:
На днях наблюдал как соседская девчонка прощалась со своим двухлетним сыном. Она уезжала в Италию на заработки...

Прощання матері з сином

Сплять вночі тихо зорі,
Лиш я не можу заснуть.
Блукаю в темному коридорі,
Шукаючи тебе, шукаю суть…

Ти спи, спи, сину, рідний.
Усміхайся мамі у вісні…
Нехай у твій сон чарівний,
Літнім цвітом летять пісні…

Зітру я сльози й знов заплачу
Я ненадовго, синку… скоро…
Зовсім скоро, я тебе  побачу.
Й не тяжко в далині, в покорі.

А татко… Все йому до снаги…
Під впливом зеленого змія…
Знаю, покарана за свої гріхи,
Та ще живе в мені надія …

Скоро я заговорю итальяно…
Працюватиму, назбираю грошей.
Синку, я заберу тебе в  Милано,
Почекай рідненький ще трошки…

Закладу фундамент кращої долі,
Змурую стіни опори, захисту…
Сумувати буду в далекий неволі,
Всміхайся, сонце, я знатиму…

Світанок. Прощання. Сльози…
Прошу, слухай дідуся й бабусю,
Крізь шторми, крізь злі грози,
Сину мій, я до тебе повернуся…
Послесловие:
Не знаю я что в послесловий говорить то нужно...

картинка из интернета

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама