Стихотворение «Don't try so hard»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 119 +1
Дата:

Don't try so hard

...Don't try so hard -- this life is easy,
   If you don't want to have it all.
   If you just live on shore so breezy
   And waves are singing distant call.
   Your head could be a littie dizzy --
   You are a dreamer and at fall
   You sit so lazy, a bit cheesy
   You aren't looser -- not at all.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама