Стихотворение «Лист, загиблого сіна ,матері»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 80 +1
Дата:

Лист, загиблого сіна ,матері

Сказали матінка - йди синку воювати
Нема роботи,- хліб за що, купить?
Там ти заробиш, - тут придбаєш хату.
З коханою, щасливо будеш жить.

Сказали матінка:- На Сході, то не люди.
Сепаратисти, ти ж, їх не жалій.
Я знаю, синку, ти багатим будеш
Коли за Україну приймеш бій.

...Та тільки все пішло, не так як треба
Синок загинув...захисник убив.
Дивився довго він у синє небо,
І з матінкою мовчки говорив:

Матусенько, не буде в мене хати!
Я не збудую вже її собі!
Матусенько не будем ми багаті,
Кохана ж, буде іншого любить.

Вона його обійме ніжно- ніжно
І відгородить милого від всіх...
Для них обох, в дворі розквітнуть вишні
І дітлахи народяться у них

А Ви, матусю...виплачете гроші...
Що я не встиг, й копійки "заробить"...
Я вибачаю Вас, моя хороша
- Прошу за мене:- довго - довго жить!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама