Стихотворение «Крила долі»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Сборник: Крила долі
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 482 +1
Дата:

Крила долі

Безмежна  ніч..
Яскраві  зорі..
Не  в  тому  річ,
Що  ми  у чварі.

Не  в  тому  річ,
Що  ми  не  птахи.
Крила  з-за  пліч  –
Не  є  ознаки.

Ті  крила  в  нас  –
Це  від  кохання.
Поверне  час
Всі  сподівання.

Забудь  образи,
Та  виправ  крила.
Летимо  разом
На  райський  килим.

Додай  у  подих
Смак  полунички.
Не  сердься, годі
Візьми  з  полички

свій  сміх  чарівний
Й  бездонні  очі.
Летимо, милий,
Куди  захочеш.

Не  треба, любий,
Свій  час  губити.
Цілуй  у  губи,
Нам  час  летіти..

Не  в  тому  річ...
Звільнись від болю.
Не  рви  з-за  пліч
Ти  крила  долі...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     09:34 14.10.2011
1
Анжелика, поясняю, почему поставила "ПОНРАВИЛОСЬ", а не отлично.

Не  в  тому  річ,
Що  ми  в роздорі.(в укр. мові немає такого слова, це або ЧВАРИ, або РОЗБРАТ)

Добав у подих (добав - в укр. мові ДОДАЙ).

Не рви із пліч (рвИ з )
Вірш сподобався.
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама