Стихотворение «"МОТУЗКА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 663 +2
Дата:

"МОТУЗКА"

Просинається  Микола
зранку  у  неділю.
З  кухні  запах  йде  приємний
булочок  з  ваніллю.
То  Галина  рано  встала
булок  спекла  трішки,
заварила  свіжу  каву
й  чоловіку  в  ліжко.
Поки  п'є  Микола  каву,
булочки  смакує,
в  цей  же  час  йому  Галина
ще  й  стриптиз  танцює.
Ось  ,  нарешті,  він  поснідав-
(вже  й  дружина  гола)
й  каже  Галя  чоловіку:
"Любий  мій,  Микола!
Ти  візьми  оцю  мотузку,
(ну  чому  регочеш),
прив'яжи  мене  до  ліжка
і  роби,  що  хочеш".
Чоловік  не  розгубився,
прив'язав  він  Галку...
узяв  удочки  швиденько
й  двинув  на  рибалку!

        06.10.2011.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама