Стихотворение «"ДИКИЙ ПЛЯЖ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 550 +1
Дата:

"ДИКИЙ ПЛЯЖ"

Панянка  на  пляжі  дикому,
надіті  на  ній  лиш  трусики,
такі  з  квіточками,  білі,
а  ті  квіточки,  як  ґудзики.

Ті  ґудзики  будуть  розстебнуті
моїми  спрутами  шустрими,
вповзу  я  удавом  в  дебрі  ті,
її  обійму  мангустами.

А  потім  почну  я  рухатись,
аж  буде  вона  кричати,
і  вп'ється  у  мене  п'явками,
коли  будем  ми  кінчати.

                вересень,2011

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама