Стихотворение «my life»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Читатели: 33 +1
Дата:

my life



Моє життя — чудернацьке,
і ще й, мабуть, скоро скінчиться.
Узяти мрії юнацькі -
це кам’яний вік, гірчиця,

що б’є у ніс тим сучасним,
які не схожі на мене,
хоча й шукатимуть щастя,
як я колись, й на рамена

стрибатиме їм злая доля,
як чорна-пречорна пантера,
а рупор кричатиме: “Воля!
Вітчизна!”... Й губитиме пера

та синя, як провесінь, птиця.
А далі у горлі застрягне
їм’я її. Далі насниться
такий страшний сюр, що затягне

реальність у себе. І зранку
ти вже їх поплутаєш. Далі...
А далі відсунеш фіранку
і будеш на вічнім кружалі.


06.06.2024

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама