Стихотворение «ТОБI»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 2
Читатели: 31 +1
Дата:

ТОБI

ТОБI

Бойко Валерий Петрович

 Дай же менi руку, моя дiвчинонько...

 В очi я подивлюся блакитнi твоi
 Поруч  я з тобою завжди  хочу бути
 Та мрii з тобою дiлити  своi.

 Я без тебе мила -
 Не можу нi днини
 Ти заполонила всi моi думки,
 Про  тебе я  мрiю,
 Лиш тебе кохаю -
 Та тобi дарую
 В свiтi всi квiтки.

 Хочу вiдчувати я твое дихання...
 Чарiвний твiй погляд,
 Нiжнiсть твоiх рук,
 Будь завжди зi мною -
 Моя ти кохана,
 Я не хочу знати з тобою розлук.

 Будь зi мною завжди
 Моя ти кохана,
 Тебе так лiлею
 До безтями я...
 Ти моя лебiдко
 Моя дiвчинонько,
 Жити я без тебе
 Не зможу нi дня.

Реклама
Обсуждение
     17:03 12.10.2024
ВИРШ гарный, нэ дужэ розумию, навищо Вы на росийскомовному сайти його опубликувалы ?
Книга автора
Великий Аттрактор 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама