Стихотворение «Співанка»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 22
Читатели: 502 +1
Дата:
Предисловие:
Когда душа поёт...

Співанка

Літо-літо, літечко,
Подаруй нам, квіточко,
Сонечко яснеє,
Небо дощем ряснеє.

Гей-гай, небокрай,
Повний кухоль наливай
                                         Любові.

Осінь-осінь, матінко,
Де твій грім, твій батенько?
Та врожаю купка,
Багряна кущам шубка?

Гей-гай, не давай
Злому та поганому
                                  Радіти.

Зимо, наша грізная,
Уночі зловісная,
Ранком  білосніжная
Блиском пухким вкритая.

Гей-гай, вій-навівай
Вільним птахом в небо
                                        Полечу.
Весно, діва красная,
Зелен-трава ясная!
Ой, свіжа пахучая,
Птахів співом гучная.

Гей-гай, де мій край
Мрію снів дитячих
                               Віднайду.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     16:01 14.08.2012
Гарно, щиро, душевно!
Молодчина!
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама