Стихотворение «"ЧОЛОВІК-МРІЯ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 516 +1
Дата:

"ЧОЛОВІК-МРІЯ"

У  ювелірний  магазин
забрів  яќОсь  Микита,
задумавшись  (бо  йшов  один),
а  не  щоб  щось  купити.
До  нього  й  каже  продавець,
що  звалася  Іришка:
"Зверніть  увагу,  покупець-
у  нас  сьогодні  знижка.
Відсотків  цілих  двадцять  п'ять
ви  зекономте  нині,
я  раджу  вам  кулон  придбать
в  презент  своїй  дівчИні."
"Чудова  знижка-  просто клас"-
Микита  аж  зітхає,
і  додає так сумно враз:
"Та  дівчини  не  маю."
Іришка  дівчина  була
самотня  та  кмітлива,
тож  зразу  в  наступ  і  пішла:
"Це  ж  як  таке  можливо?
Ви  гарний  в  профіль  і  у  фас,
не  чоловік,  а  мрія,
чом  дівчини  нема  у  вас,
ніяк  не  зрозумію?"
Микита  зовсім  засмутнів,
став  темним,  як  хмаринка:
"Я  б  мати  дівчину  хотів-
не  дозволяє  жінка!"

              05.07.2012

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама