Стихотворение «"КОЛОРАДСЬКИЙ ЖУК"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Автор:
Баллы: 15
Читатели: 453 +1
Дата:

"КОЛОРАДСЬКИЙ ЖУК"

Я  жук  зі  штату  Колорадо,
прибув  колись  до  вас  зі  Штатів,
я  їм  картопельку  тут  вашу,
розмноживсь  -  нас  тепер  багато.

Приспів:
Мене  щоб  знищити  назавжди
приклали  люди  безліч  рук,
та  я  тут  житиму  постійно  -  
Я  КОЛОРАДСЬКИЙ  ЖУК!

Я  жук  зі  штату  Колорадо,
для  вас  небажаний  я  гість,
мого  ви  труїте  всі  брата,
він  все  одно  картоплю  їсть.

Приспів:
Мене  щоб  знищити  назавжди
приклали  люди  безліч  рук,
та  я  тут  житиму  постійно  -  
Я  КОЛОРАДСЬКИЙ  ЖУК!

Я  жук  зі  штату  Колорадо,
і  без  картопельки  ніяк,
мені  на  яди  ваші  чхати,
завжди  так  бУло  й  буде  так!


Приспів:
Мене  щоб  знищити  назавжди
приклали  люди  безліч  рук,
та  я  тут  житиму  постійно  -  
Я  КОЛОРАДСЬКИЙ  ЖУК!

      25.06.2012

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     23:04 25.06.2012 (1)
Мабуть, достали вони вас
     23:10 25.06.2012 (1)
Ви знаєте, навпаки, встиг вже про них забути, бо 5 років уже не саджаю город.А тут вийшов сьогодні на роботі на перекур, дивлюся - повзе."И тут Остапа понесло..."
     02:12 10.07.2012
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама