Стихотворение «Зорі дивляться в душу ласкаво»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 361 +1
Дата:

Зорі дивляться в душу ласкаво

Зорі дивляться в душу ласкаво,
Візерунками бавляться сни.
Філіжанка духмяної кави.
І божественний присмак весни.

За вікном сяє місто вогнями.
Вітер темряву в небо жене.
Як приємно літати без тями,
Коли так ти кохаєш мене.

Зранку знову тебе я побачу,
Я цього так шалено хотів.
І все поруч закрутиться наче
Дзига нашіх казкових світів.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама