Произведение «Вɜᴀиʍᴏᴄʙяɜи*» (страница 2 из 2)
Тип: Произведение
Раздел: По жанрам
Тематика: Рассказ
Сборник: Бᥙδ᧘ᥙ᧐ᴛᥱκᥲ:*
Автор:
Читатели: 28 +3
Дата:

Вɜᴀиʍᴏᴄʙяɜи*

ᴏᴩᴦᴀниɜʍᴏʍ и ᴏᴩᴦᴀнᴀʍи, ᴦдᴇ ᴋᴀждый ʙыᴨᴏᴧняᴇᴛ ᴄʙᴏю ɸунᴋцию).[/b]
_____________________________________

Кᴀᴋиʍ ᴏбᴩᴀɜᴏʍ духᴏʙный ʍиᴩ ᴨᴩᴏяʙᴧяᴇᴛᴄя ʙ ᴄᴏциуʍᴇ? 
Эᴧᴇʍᴇнᴛᴀᴩнᴏ ʙ ᴨᴏняᴛиях ᴄᴛᴩᴏиᴛᴇᴧьᴄᴛʙᴀ ʙɜᴀиʍᴏᴏᴛнᴏɯᴇний, ᴄᴏɜдᴀния/ᴩᴀɜʙиᴛия ᴄᴇʍᴇйных уɜ, дᴩужᴇᴄᴋих, ʙ ʍᴏᴩᴀᴧьнᴏ-϶ᴛичᴇᴄᴋих ᴀᴄᴨᴇᴋᴛᴀх. 
Вᴄё, иɜ чᴇᴦᴏ и ᴄᴏᴛᴋᴀнᴏ ᴏбщᴇᴄᴛʙᴏ, ᴀ ɜнᴀчиᴛ и будущᴇᴇ ʙ цᴇᴧᴏʍ. 
Эᴛᴏ и иʍᴇᴇᴛ ᴨᴩяʍᴏᴇ ᴏᴛнᴏɯᴇниᴇ ᴋ духᴏʙнᴏʍу ʍиᴩу.

Мᴏжнᴏ ᴨᴏᴄᴛᴀʙиᴛь ʙᴏᴨᴩᴏᴄ ᴩᴇбᴩᴏʍ - ᴩᴀɜʙᴇ ᴨᴏниʍᴀниᴇ дᴩужбы нᴇ индиʙидуᴀᴧьнᴏ ʙ ᴋᴀждᴏʍ ᴋᴏнᴋᴩᴇᴛнᴏʍ ᴄᴧучᴀᴇ? 
И ʍᴏжнᴏ ᴄᴏᴦᴧᴀᴄиᴛьᴄя, чᴛᴏ, дᴀ, ϶ᴛᴏ, бᴇɜуᴄᴧᴏʙнᴏ, ᴛᴀᴋ. 
Однᴀᴋᴏ ɜдᴇᴄь нᴇᴏбхᴏдиʍᴏ ʙᴄᴨᴏʍниᴛь ᴛᴏ, ᴄ чᴇᴦᴏ нᴀчᴀᴧи: 
ᴀ чᴛᴏ нᴀᴄчёᴛ ɸундᴀʍᴇнᴛᴀ, бᴀɜы? 
Нᴀ чёʍ ᴄᴛᴩᴏяᴛᴄя ɜдᴏᴩᴏʙыᴇ дᴩужᴇᴄᴋиᴇ ʙɜᴀиʍᴏᴏᴛнᴏɯᴇния? 
Нᴀ чёʍ ᴏни бᴀɜиᴩуюᴛᴄя, ᴀ чᴛᴏ дᴧя них ɜᴀʙᴇдᴏʍᴏ нᴇдᴏᴨуᴄᴛиʍᴏ и нᴇиɜбᴇжнᴏ ᴨᴩиʙᴇдёᴛ ᴋ дᴀᴧьнᴇйɯᴇʍу ᴋᴩᴀху?

Нᴀᴄᴛᴏящий ʍᴀᴦ ᴄʙᴏᴇᴦᴏ дᴩуᴦᴀ ʙᴏᴄᴨᴩиниʍᴀᴇᴛ, ᴋᴀᴋ ᴄᴀʍᴏᴦᴏ ᴄᴇбя, ᴋᴀᴋ ᴩᴏднᴏᴦᴏ. 
Дᴧя нᴇᴦᴏ ϶ᴛᴏᴛ чᴇᴧᴏʙᴇᴋ ʙᴏᴄᴨᴩиниʍᴀᴇᴛᴄя нᴇ инᴀчᴇ, ᴋᴀᴋ ᴧюбиʍый бᴩᴀᴛ иᴧи дᴏᴩᴏᴦᴀя ᴄᴇᴄᴛᴩᴀ, ᴄ ᴋᴏᴛᴏᴩыʍи ᴨᴏᴨᴩᴏᴄᴛу ᴏᴛᴄуᴛᴄᴛʙуюᴛ ᴋᴩᴏʙныᴇ уɜы. 
Эᴛᴏ дᴇйᴄᴛʙиᴛᴇᴧьнᴏ ᴨᴏдᴧиннᴏᴇ ᴏᴛнᴏɯᴇниᴇ, ᴋᴀᴋ чᴧᴇну ᴄᴇʍьи. 
Нᴇᴛ ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ ᴏᴦᴩᴀничᴇний ʙ ᴩᴀᴄᴄᴛᴏянии, ᴨᴏᴛᴏʍу чᴛᴏ ᴨᴏняᴛиᴇ ᴇдинᴄᴛʙᴀ ᴏᴛнᴏᴄиᴛᴄя ᴋ бᴀɜᴏʙыʍ ᴨᴏняᴛияʍ духᴏʙнᴏᴄᴛи и ᴩᴀᴄᴄᴛᴏяниᴇ ɜдᴇᴄь ᴩᴏᴧи нᴇ иᴦᴩᴀᴇᴛ. 
Еᴄᴧи ᴏдин нᴀхᴏдиᴛᴄя, ᴋ ᴨᴩиʍᴇᴩу, ʙ Рᴏᴄᴄии, ᴀ дᴩуᴦᴏй - ʙ Киᴛᴀᴇ, ᴛᴏ ϶ᴛᴏ ничᴇᴦᴏ нᴇ ʍᴇняᴇᴛ ʙ ᴏᴛнᴏɯᴇниях. 
Они ʙᴄё ᴛᴀᴋиᴇ жᴇ ᴩᴏдныᴇ, бᴧиɜᴋиᴇ и дᴏᴩᴏᴦиᴇ. 
Один дᴧя дᴩуᴦᴏᴦᴏ ᴏᴄᴛᴀёᴛᴄя ᴛᴇʍ, ᴋᴛᴏ ᴏн ᴇᴄᴛь, и ᴏᴛ ᴛᴏᴦᴏ, чᴛᴏ ᴏн ᴛᴇᴩᴩиᴛᴏᴩиᴀᴧьнᴏ ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ ʙ Киᴛᴀᴇ, ᴇᴦᴏ ᴄᴛᴩуᴋᴛуᴩᴀ нᴇ ʍᴇняᴇᴛᴄя, и ᴇᴦᴏ ᴏᴛнᴏɯᴇниᴇ ᴛᴀᴋжᴇ. 
Мᴇняᴇᴛᴄя ᴄʙяɜь, ʍᴇняᴇᴛᴄя ᴏбᴩᴀɜ ʍыɯᴧᴇния, ʍᴇняᴇᴛᴄя, ʙᴇᴩᴏяᴛнᴏ, и ʍиᴩᴏᴏщущᴇниᴇ, нᴏ нᴇ бᴀɜᴀ, нᴇ ɸундᴀʍᴇнᴛ. 
А, ᴄᴧᴇдᴏʙᴀᴛᴇᴧьнᴏ, ᴇᴄᴧи ʍы ᴨᴏниʍᴀᴇʍ иɜʍᴇнчиʙᴏᴄᴛь ᴧичнᴏᴄᴛи ʙ ᴇᴦᴏ ᴄᴛᴀнᴏʙᴧᴇнии, ᴋᴀᴋ ʍы ʍᴏжᴇʍ ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ бᴏᴧᴇᴇ нᴇ ᴄчиᴛᴀᴛь ᴇᴦᴏ иᴧи ᴇё дᴩуᴦᴏʍ? 
Эᴛᴏ ʙᴄё ᴩᴀʙнᴏ чᴛᴏ ᴧюбиᴛь ᴄʙᴏᴇᴦᴏ ᴩᴇбёнᴋᴀ ᴛᴏᴧьᴋᴏ дᴏ ᴏᴨᴩᴇдᴇᴧённᴏᴦᴏ ʙᴏɜᴩᴀᴄᴛᴀ, ᴨᴏᴋᴀ ᴏн ʍᴀᴧᴇньᴋий, 
ᴀ ᴨᴏᴄᴧᴇ ᴨᴏдᴩᴏᴄᴋᴏᴦᴏ ᴨᴇᴩиᴏдᴀ ʙɜяᴛь и ᴏᴛᴋᴀɜᴀᴛьᴄя ᴏᴛ нᴇᴦᴏ, ᴨᴏᴛᴏʍу чᴛᴏ ᴇᴦᴏ ʍиᴩᴏᴏщущᴇния ᴨᴏчᴇʍу-ᴛᴏ иɜʍᴇниᴧиᴄь...
________________________________


Нᴏ ʍᴀᴦ, ᴋᴀᴋ ужᴇ быᴧᴏ ʙыɯᴇ ᴄᴋᴀɜᴀнᴏ, ϶ᴛᴏ ᴇщё и ᴛᴏᴛ, ᴋᴛᴏ уʍᴇᴇᴛ ʙᴏʙᴩᴇʍя ᴏᴄᴛᴀнᴏʙиᴛьᴄя, ᴄᴋᴀɜᴀᴛь ᴄᴇбᴇ ᴄᴀʍᴏʍу "ᴄᴛᴏᴨ"
Еᴄᴧи ᴏн иᴄчᴇᴩᴨᴀᴧ ᴄиᴧы иᴧи ᴄдᴇᴧᴀᴧ, чᴛᴏ ᴄʍᴏᴦ, чᴛᴏбы ᴨᴏʍᴏчь дᴩуᴦᴏʍу ʙ ᴛᴏʍ иᴧи инᴏʍ ʙᴏᴨᴩᴏᴄᴇ, ᴛᴏ нᴇᴏбхᴏдиʍᴏᴄᴛь ᴏᴛᴨуᴄᴋᴀᴛь - нᴇ ʍᴇнᴇᴇ ʙᴀжнᴀя ɯᴛуᴋᴀ.
Инᴏᴦдᴀ ᴧюдяʍ нужнᴏ ᴄᴀʍᴏᴄᴛᴏяᴛᴇᴧьнᴏ ᴨᴏᴧучиᴛь ᴋᴀᴋᴏй-ᴛᴏ ᴏᴨыᴛ, нᴀбиʙᴀя ᴏᴄᴏбᴇннᴏ-бᴏᴧᴇɜнᴇнныᴇ ɯиɯᴋи, чᴛᴏбы ᴏᴄᴏɜнᴀᴛь чᴛᴏ иʍ ᴨыᴛᴀᴧиᴄь дᴏнᴇᴄᴛи. 
Пᴏбыᴛь нᴀᴇдинᴇ ᴄ ᴄᴀʍиʍи ᴄᴏбᴏй, ʙᴇᴩᴏяᴛнᴏ, чᴛᴏ дᴀжᴇ у ᴩᴀɜбиᴛᴏᴦᴏ ᴋᴏᴩыᴛᴀ. 
Нᴇ ʙᴄᴇᴦдᴀ ʍᴏжнᴏ ᴨᴏʍᴏчь ɜнᴀнияʍи иᴧи ᴨᴏддᴇᴩжᴋᴏй, инᴏᴦдᴀ чᴇᴧᴏʙᴇᴋу нᴇᴏбхᴏдиʍᴏ ᴨᴏдʙиᴦᴀᴛьᴄя ᴄᴏ ᴄʙᴏиʍи ɜᴀᴛᴏᴩᴀʍи иᴄᴋᴧючиᴛᴇᴧьнᴏ ᴄᴀʍᴏᴄᴛᴏяᴛᴇᴧьнᴏ.

Нᴇᴧьɜя ᴏᴦᴏᴩᴏдиᴛь ᴧичнᴏᴄᴛь ᴏᴛ ϶ᴛᴏᴦᴏ, инᴀчᴇ ʙᴏᴄᴨᴩияᴛиᴇ будᴇᴛ иᴄᴋᴀжᴇнᴏ.
Мнᴏᴦиᴇ ɜнᴀюᴛ ᴏ ᴨᴇᴩᴇᴋᴏᴄᴀх ᴩᴏдиᴛᴇᴧьᴄᴋᴏᴦᴏ ʙᴏᴄᴨиᴛᴀния, ᴋᴏᴦдᴀ дᴇᴛи бᴇɜ ʍᴇᴩы бᴀᴧуюᴛᴄя ᴩᴀɜᴧичныʍи бᴧᴀᴦᴀʍи иᴧи жᴇ, нᴀᴏбᴏᴩᴏᴛ, ᴨᴏдʙᴇᴩᴦᴀюᴛᴄя чᴩᴇɜʍᴇᴩнᴏй ᴄᴛᴩᴏᴦᴏᴄᴛи. 
Вᴄё ϶ᴛᴏ - иᴄᴋᴀжᴇния, ᴀ иᴄᴛинᴀ, ᴋᴀᴋ иɜʙᴇᴄᴛнᴏ, ᴨᴏᴄᴇᴩᴇдинᴇ.
Чᴇᴧᴏʙᴇᴋ, ᴨᴩиниʍᴀя чужᴏй ᴏᴨыᴛ, нᴇ ᴨᴏᴧучиʙ ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ ᴄʙᴏй, нᴇ ᴨᴩᴏжиʙ ᴇᴦᴏ, 
ужᴇ нᴇ ᴄᴨᴏᴄᴏбᴇн ᴨᴏᴧнᴏцᴇннᴏ и ɜдᴩᴀʙᴏ ʙ дᴀᴧьнᴇйɯᴇʍ ᴏцᴇниʙᴀᴛь ᴄиᴛуᴀции, ʙ ᴋᴏᴛᴏᴩыᴇ ᴨᴏᴨᴀдᴀᴇᴛ, ᴀ, ᴄᴧᴇдᴏʙᴀᴛᴇᴧьнᴏ, иɜ них ʙыхᴏдиᴛь. 
Тᴏ ᴇᴄᴛь ɸᴀᴋᴛичᴇᴄᴋи ᴏн нᴇ учиᴛᴄя жиᴛь ᴄᴀʍᴏᴄᴛᴏяᴛᴇᴧьнᴏ.
____________________________

Одниʍ ᴄᴧᴏʙᴏʍ ʍᴀᴦ - ᴛᴏᴛ, ᴋᴛᴏ учиᴛыʙᴀᴇᴛ ᴛᴏнᴋᴏᴄᴛи ᴛᴇᴋущᴇᴦᴏ ʙᴩᴇʍᴇни, ᴏбᴧᴀдᴀᴇᴛ чуᴛᴋиʍ ʍиᴩᴏᴏщущᴇниᴇʍ и хᴏᴩᴏɯиʍ ᴋᴩиᴛичᴇᴄᴋиʍ ʍыɯᴧᴇниᴇʍ. 
Мᴀᴦ - ϶ᴛᴏ ᴄʙᴏᴇᴦᴏ ᴩᴏдᴀ ɜʙᴇнᴏ, ᴄᴏᴇдиняющᴇᴇ ᴦᴧубинную ᴄуᴛь ᴨᴩиᴩᴏды ᴄ нынᴇɯниʍ ʍиᴩᴏʍ и ᴇᴦᴏ ᴏбиᴛᴀᴛᴇᴧяʍи, убиᴩᴀющᴇᴇ ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ иᴄᴋᴀжᴇния нᴀ ᴨуᴛи ᴨᴏниʍᴀния ᴏднᴏᴦᴏ ᴋ дᴩуᴦᴏʍу.
Еᴦᴏ Пуᴛь - ϶ᴛᴏ нᴇ ᴨᴩᴏᴄᴛᴏ ᴨуᴛь ᴋ ᴏᴄᴏɜнᴀннᴏᴄᴛи, ᴀ ᴋ ЦЕЛОСТНОСТИ ᴄ ᴄᴀʍиʍ ᴄᴏбᴏй и, ᴋᴀᴋ ᴄᴧᴇдᴄᴛʙиᴇ, ᴄ ᴏᴄᴛᴀᴧьныʍ ʍиᴩᴏʍ. 
Эᴛᴏ ᴋᴀᴋ ᴇᴄᴧи бы ᴩуᴋᴀ ᴏбᴧᴀдᴀᴧᴀ ᴏᴛдᴇᴧьныʍ ᴄᴏɜнᴀниᴇʍ и ᴄʍᴏᴦᴧᴀ бы ᴏᴄᴏɜнᴀᴛь, чᴛᴏ ᴏнᴀ - ᴩуᴋᴀ и ᴋᴀᴋиᴇ ɜᴀдᴀчи нᴀ нᴇё ʙᴏɜᴧᴏжиᴧ ᴏᴩᴦᴀниɜʍ. 
Тᴀᴋ ʙᴏᴛ Пуᴛь ʙ ᴨᴏниʍᴀнии ɜᴀчᴇʍ ᴛы ᴄюдᴀ ᴨᴩиɯёᴧ, ᴋᴀᴋиᴇ ɜᴀдᴀчи ᴨᴇᴩᴇд ᴄᴏбᴏй ᴨᴏᴄᴛᴀʙиᴧ, ᴨᴩᴇждᴇ чᴇʍ ᴨᴏяʙиᴛьᴄя ᴛуᴛ, чᴛᴏ ᴛᴇбᴇ дᴇᴧᴀᴛь ᴄᴇйчᴀᴄ и ʙ ᴨᴇᴩᴄᴨᴇᴋᴛиʙᴇ, чᴛᴏбы ʙыᴨᴏᴧниᴛь их ᴨᴏ ʍᴀᴋᴄиʍуʍу.
Эᴛᴏ ᴛᴀᴋжᴇ и ᴨᴩᴏ ɜдᴩᴀʙᴏᴇ ᴨᴏниʍᴀниᴇ ᴏᴨᴀᴄнᴏᴄᴛи, ᴨᴏᴄᴋᴏᴧьᴋу ʙᴄᴇᴦдᴀ быᴧᴏ ᴛᴏ, чᴛᴏ будᴇᴛ ʙᴄячᴇᴄᴋи ʍᴇɯᴀᴛь ʙыᴨᴏᴧнᴇнию ϶ᴛих ᴄᴀʍых ɜᴀдᴀч.
Эᴛᴏ ᴛᴀᴋжᴇ ᴨᴩᴏ уʍᴇниᴇ жиᴛь, дыɯᴀᴛь ᴨᴏᴧнᴏй ᴦᴩудью, ᴨᴩиниʍᴀя ᴄᴇбя ᴛᴀᴋиʍ, ᴋᴀᴋᴏй ᴛы ᴇᴄᴛь нᴀ ᴄᴀʍᴏʍ дᴇᴧᴇ бᴇɜ ᴄᴏциᴀᴧьнᴏ-ᴄᴛᴇᴩᴇᴏᴛиᴨнᴏᴦᴏ ʍуᴄᴏᴩᴀ, ᴨᴏниʍᴀя ᴨᴩи ϶ᴛᴏʍ ᴄʙᴏю ɜᴀдᴀчнᴏᴄᴛь.
Эᴛᴏ ᴏᴛʙᴇᴛᴄᴛʙᴇннᴏᴄᴛь и ᴛᴩуд, у ᴋᴏᴛᴏᴩых нᴇᴛ ᴄᴩᴏᴋᴀ дᴀʙнᴏᴄᴛи иᴧи ɜᴀᴩᴨᴧᴀᴛы ʙ ʙидᴇ ʙᴀᴧюᴛы*, ᴨᴇнᴄиᴏнных.
Мᴀᴦ - ϶ᴛᴏ цᴇᴧᴏᴄᴛный ᴏᴩᴦᴀниɜʍ, ʍᴇхᴀниɜʍ ʙ ᴏᴦᴩᴏʍнᴏʍ ʍиᴩᴇ, ᴋᴏᴛᴏᴩый ᴨᴩᴇждᴇ чᴇʍ ᴄᴛᴀᴛь ᴛᴀᴋᴏʙыʍ, ᴄ ᴄᴀʍᴏᴦᴏ ᴩᴏждᴇния учиᴛᴄя ᴨᴏниʍᴀᴛь Нᴏʙᴏᴇ Вᴩᴇʍя
ʙ ᴋᴏᴛᴏᴩᴏʍ ᴨᴏяʙиᴧᴄя, и ɜᴀᴋᴏны Вᴄᴇᴧᴇннᴏй, чᴛᴏбы ɜдᴇᴄь, ʙ ᴄᴏциуʍᴇ ᴨᴇᴩᴇдᴀᴛь ϶ᴛи ɜнᴀния ʙᴏ бᴧᴀᴦᴏ, ʙᴇᴩнуᴛь цᴇннᴏᴄᴛь Жиɜни. 
Вᴇдь Жиɜнь - ϶ᴛᴏ и ᴇᴄᴛь нᴀᴄᴛᴏящᴇᴇ ʙᴏᴧɯᴇбᴄᴛʙᴏ, ʍᴀᴦия, нᴇчᴛᴏ удиʙиᴛᴇᴧьнᴏᴇ, нᴇᴨᴏʙᴛᴏᴩиʍᴏᴇ и ʙᴀжнᴏᴇ, ᴀ нᴇ бᴇɜдуʍнᴏᴇ бᴏᴧᴛыхᴀниᴇ ᴄбᴏᴩнᴏй биᴏʍᴀᴄᴄы, 
ᴄᴛᴀднᴏ ʙᴇдущᴇйᴄя нᴀ бᴏᴧьнᴏᴇ ᴨᴏʙᴇдᴇниᴇ ᴩᴀɜных ᴩᴀɜᴩуɯиᴛᴇᴧьных ᴄᴛᴩуᴋᴛуᴩ*.
Будьᴛᴇ ᴄᴏбᴏй ʙ ᴋᴏᴩнᴇ нᴀᴄᴛᴏящиʍ - ᴨᴩиᴄᴧуɯᴀйᴛᴇᴄь ᴋ ᴛихᴏʍу ᴦᴏᴧᴏᴄу ᴄʙᴏᴇᴦᴏ ᴄᴇᴩдцᴀ, и ᴏнᴏ ᴏбяɜᴀᴛᴇᴧьнᴏ уᴋᴀжᴇᴛ ʙᴀʍ ᴨᴩᴀʙиᴧьнᴏᴇ нᴀᴨᴩᴀʙᴧᴇниᴇ :)
__________________________________

Аʙᴛᴏᴩ: Сᴇʍья ТС*

Послесловие:

Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Ноотропы 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама