Стихотворение «"ЗНАХІДКА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 705 +1
Дата:

"ЗНАХІДКА"

"Йду  сьогодні  на  роботу-
каже  Ніна  Ларі-
бачу,  що  на  тротуарі
сто  лежить  долАрів."

"О,  знайшла-  коли  нагнулась
я  собі  гадаю-
аж  тут  чую,  де  там,  Ларо,
я  їх  заробляю!"

03.08.2009р.



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама