Стихотворение «З Новим роком!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Стихотворения к празднику: Новый год
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 345 +1
Дата:

З Новим роком!

Ріл минає, залишилась мить,
вже завмерла в чеканні земля...
Ось на крилах майбутнього мчить
Новий рік, Новий рік-немовля.
Що з собою несе він до нас? -
Наші мрії, намисто бажаннь...
Хай зірками посиплеться враз
Срібний дощ Новорічних вітань!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама