Стихотворение «ЗIРКА.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Читатели: 363 +1
Дата:

ЗIРКА.

Засвiтилася зiрка над хатою -
В небi мiсяць зiйшов молодий...
Навкруги все покрилось мов ватою
Перший снiг, випав бiлий такий.

Ми з тобою йдемо зачарованi,
Першим снiгом немов у вicнi-
А снiжинки сiдають на вii,
Тають нiжно, немов навеснi.

Нiжна нiч ця, зовсiм як марево,
Що чаруе нас разом з тобою
Покривае все бiлою ковдрою -
Сипить з неба снiжинки рукою.

Ми цей вечiр з тобою згадаемо...
Лiхтарi не дадуть нам забути
Бо над ними снiжинки лiтають,
Полiт радостi нам iхнiй чути.

Ми по першому снiговi йдемо...
Та за руку тебе я тримаю -
I пишу я на снiгови бiлому,
Що тебе я едину, кохаю.

Я кохаю тебе, твоi очi, уста -
I голос твiй нiжний, дiвочий
Обнiму я тебе,ти до серця прижмись,
I згадаеш цю нiч, якщо схочеш?

Зимнiй килим зiйде, лiтнiй килим прийде -
Та збiжать не помiтно  роки...
Все пройде, тiльки ми будем разом,
Як на небi високiм, зiрки...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама