В Кремле зевает Путин, какой сегодня день,
До 1 апреля осталось..., несколько недель.
Обаму разыграем, типа - даешь в СССР,
И будет нам потеха, правда ведь, премьер?
Як жартує Путін?
Кремль, Путін позіхає, яка страшна нудьга в столиці,
А до квітня, залишилося кілька жалюгідніх тижнів.
Як підняти настрій, піти та, Дімі ляснути по пиці,
Так, Дімон, говориш, Крим до Росії , це вже веселіше.
Водночас, Обаму розіграємо з ЄС, знову буде СРСР,
О це вже буде втіха, побачиш, не тремти, прем'єр! |