Стихотворение «Крик душі.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Темы: война
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 369 +1
Дата:

Крик душі.

На серці сум в душі неспокій
В думках не має чистоти
Мій мікросвіт стиска безодня
І хилить небо до землі
Я проклинаю свої мрії
За зраду,я ж їх так плекав
Та марно все,вже ледь жевріе
Нема вогню й тепла нема
Безодня кличе,манить,манить
У вихор втягуе світи
Ще вчора я радів світанкам!
Вже завтра буду на війні?

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама