...взявшись за руки вони пливли по річці
час не йшов, а тік в журавлях на піднебінні,
верби кидали свій колір, риби з'їдали обід,
мереживо хвиль заплітало берега слід
в точний барвистий малюнок космичного дня,
сипав старий сіль на річку при вході її в море,
іван та маричка шукали зустріч у пащi кита...
|
Ничего не понимаю, но выглядит потрясающе!