Стихотворение «Мой друг... Мой сябар...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Свободная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: -1
Читатели: 1273 +1
Дата:
Предисловие:
ПРОДОЛЖЕНИЕ... СбОрНиКа          ПРАЦЯГ ЗбОрНiКа
Сказки + Стихи...    Казкi + Вершi...

Мой друг... Мой сябар...

Мой друг... 007
007   Мой сябар...   007

27 января 2003 года                                                                                                27 студзеня 2003 года


Мой лучший друг сердечный
Всегда со мною рядом,
Идет по жизни бок о бок
Изо дня в день, из месяца в месяц, из года в год.

Мой лепшы сябар шчыры
Заўжды са мною побач,
Ідзе па жыцці каля мяне
З дня ў дзень, з месяца ў месяц, з году ў год.


В каких далеких странах мой лучший друг ни был,
Мы вмиг друг друга узнаем и встречаемся –
Через столько месяцев иль лет...
В минуты тягостных раздумий,
Во мрачных временах, и в горе, и в страданьях
Мой друг спешит на помощь,
Как я когда-то спешил к нему...

У якіх далёкіх краінах мой лепшы сябар ні быў,
Мы адзін аднаго спазнаем і сустрэнемся –
Праз столькі месяцаў ці год...
У цяжкія хвіліны роздуму,
У суровы час, і ў нягодах, і ў пакутах –
Мой сябар спяшаецца на дапамогу,
Як я калісьці да яго спяшаўся...


Oн знает мои тайны и мои чувства,
Мы делимся друг с другом и советуемся.
Так вот, Вы знайте и учитесь в жизни,
Как нужно дружбой дорожить – счастливой и бесконечной...

Ён ведае мае таямніцы і пачуцці,
Мы дзелімся адзін з адным і раімся.
Так вось, Вы ведайце і вучыцеся ў жыцці,
Як трэба сяброўствам даражыць – шчаслівым і бязмежным...


23 часа 27 минут                                                                                                        23 гадзiны 27 хвілiн
Послесловие:
Продолжение следует...   Працяг будзе...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама