Стихотворение «Ранок.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 287 +1
Дата:

Ранок.

Я ранок знову зустрiчаю...
Чомусь не хочиться вже спати
Iду до лiсу, за село
Там ранок буду зустрiчати.

Бадьорить вранцi прохолода -
Трава проснулась вiд роси
Пташки щебечуть голосисто
На лонi ранньоi краси.

Таку гармонiю в природi
Коли ще тiльки сходить сонце,
Та перший промiнь соромливий
Побачиш вранцi у вiконце.

А я  iду де рiчка сонна,
I з очеретом розмовляе
I ось дивлюся, перший промiнь -
I лic, i промiнь, вже свiтае.

I сонце нiжне, мов дитя -
Мене виводить з забуття
О, здрастуй сонце,та день мiй
Люблю я ранок щедрий твiй,

Спасибi ранок, що прийшов
Серед людей мене знайшов,
Я, перший промiнь твiй зустрiв...
Хоч вiн прийшов з других краiв.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     07:42 29.07.2014
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама