Стихотворение «ЧЕРЕШНЕВИЙ ЦВIТ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 10
Читатели: 299 +1
Дата:

ЧЕРЕШНЕВИЙ ЦВIТ.

Сьогоднi ти менi приснилася  вночi
Неначе ми не розлучалися з тобою
Та не пройшло тих довгих, довгих лiт,
Iх доля всiх загладила рукою.

Неначе ми обое як тодi
В далекiй юностi зустрiлися з тобою
I черешневi квiтнули сади
Та нi хмаринки в нас над головою.

А твоi очi наче, тi озера,
Я в них пiрнаю, та стаю щасливим
Твоi вуста нiжнi та бажаннi
I я для них тодi ще був единим.

I квiтла скрiзь черешня у садах...
Свiтило сонце в нас над головою
Та день чудовий, радiсть на душi
I ми йдемо, рука в руцi з тобою.

Ми летимо на крилах у надii
Та обнiмаем всесвiт весь вiд щастя,
Рука в руцi шукае порятунку
А на душi, палае в нас багаття.

Пройшли роки,багаття не погасло...
В моiй душi кохання нас чекае,
Де в тих ночах, з тобою ми обое,
I наша зустрiч пiснею лунае.

Вернись до мене черешневий цвiт -
I з тими днями, де ми були щасливi
Хоч вже пройшло так багато лiт,
Ти доле дай нам зустрiч на життевi нивi,

Де квiтла там черешня у садах...
Де сонце в нас було над головою
Де було щастя в серцi та в очах,
Де було щастя в нас, для двох з тобою.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама