Стихотворение «Матримоніальна баляда»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 360 +2
Дата:

Матримоніальна баляда

1
Каламутна річка тече
У зеленім саду.
Гарну дівку жаль не пече,
Я погану знайду.

Ця мені не дасть гарбуза,
Не змарнію від чар.
Грізний, наче грім і гроза,
Буду поряд, як цар.

Пр…
Хай питає: «Чом не прийшов,
Він не прийшов, знов не прийшов?».
Хай горює: «Чом не прийшов, він не прийшов,
Знов не прийшов?»

2.
У вирій дикі качки
Потяглися он там.
Покладу собі галушки,
Їй малесеньку дам.

Закохається у мене
Так, що аж-аж-аж.
Приголубить і пригорне –
Це вже як Отче наш.

Пр..

3.
Ой, на вербі груші ростуть,
Лід печений пливе.
Підкажіть-но, як її звуть,
Де ця краля живе.

Та стара, та оком зизить,
Ця кульгава й сопе,
Цю не можна витримать мить,
Бо потворне й тупе.

Пр..

4.
Повертаються журавлі
Із далеких земель.
Якщо тільки стріну її,
Повезу в Буковель.

Пр..


Аудио: http://music.lib.ru/editors/w/walera_k/alb0.shtml#matrimonialxna_baljada (192 кб/с)

http://www.stihophone.ru/works.php?ID=28691 (320кб/с)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама