Стихотворение «Степом коні з вітром мчать»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Автор:
Читатели: 307 +1
Дата:

Степом коні з вітром мчать

Степом коні з вітром мчать
Мов птахи крилаті
Шаблі з зойкою бряжчать
Міцно напохваті

Списи ріжуть темну ніч
Ворогів карає
Цупко попліч встала січ
Волю захищає

Стогне і палає схід
Хлопці рвуть кайдани
Козаків ведуть в похід
Славні отамани


Приспів 1

хай тремтить московське ханство
ми завжди єдині
ніколи не буде рабство
в вільній Україні

Приспів 2

хай ревуть чужі гармати
нас зуміла поєднати
незалежна і єдина
рідна мати – Україна

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама