Стихотворение «ЕВРОКОРЫТО.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 292 +1
Дата:

ЕВРОКОРЫТО.

Ой, на горi вiтер вiе...
Дерева згинае
Нiхто тебе Украiно
За рiдну не мае.

Покинули нетямущу
За кордон подались,
Вiд гражданства твого вже
Давно вiказались.

Хто у Польщi заробляе,
А бiльшiсть в Росii,
Хто в Iталiю подався
Плекае надii.

Колись жила ти, цвiла,
В Славянськiй сiм i
Серед рiвних, була рiвна...
Тепер, бунтарi.

Украiна та Росiя -
Бiлорусь, ще з нами
Всi росли та розвивались,
Як дiти у мами.

Одна майже мова в нас
З одного корiння
Кров едина теж у нас,
Неначе насiння.

Украiнi cтало мало
Ось цього багатства...
Тай пiшла шукати путь,
До другого царства.

До Америки пiшла,
Щоб ii служити
Задарма там думаеш,
Будеш  iсти й пити?

Захотiлося ж  тобi
Крiм добра, ще й жита...
А там фляки будеш доiдати
Iз Еврокорита.

Вже Америка вселилась
В життя Украiни,
Лиш чекае, що в Славян
Iхня дружба згине.

Ти продалась Украiно,
Твоi кукловоди -
Бо вони тебе нелюбдять,
Бо другоi вроди.

Убивають твiй Донбас,
Ти вся гола, бита -
Будеш рада тим огризком,
Що з Еврокорита.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама