Стихотворение «Колискова для тебе»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 401 +1
Дата:

Колискова для тебе

Поцілую тебе перед сном,
побажаю спокійної ночі,
бережи тебе зоряний сонм,
і небесний Всевидючий Отче.

Спи кохана, як квітка в гаю,
колискову тобі наспіваю
так, як пташка співає в раю,
так, як серцем її відчуваю.

Наспіваю про дивні краї,
де немає «розлуки навіки»,
де світанки стоять золоті,
та течуть дивовижнії ріки.

Засинай, як в колисці дитя,
спи кохана, спокійної ночі.
То Вселюблячий Бог, а не я
вій торкнувся цілуючи очі.        

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     09:44 18.07.2015 (1)
1
То Вселюблячий Бог, а не я
вій торкнувся цілуючи очі.

Какая красота! Ленечка, браво!
     15:26 18.07.2015
     03:37 18.07.2015 (1)
1
Класс!!!
     03:49 18.07.2015
1
вооот такое пасиб
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама