Стихотворение «Скасуй»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 407 +1
Дата:

Скасуй

Всі наші зустрічі майбутні
й минулі – наче сни у снах,
всі наші мрії незабутні
як присмак трунку на вустах;

Волошок темно-сині очі
і очі карії мої
забудь, як забувають ночі
зірки розгублені свої.

Ні те, що було поміж нами,
ні сліз, ні слів ти не жалкуй,
і розставання, наче чари,
солодко-гіркії смакуй.

Всі пестощі – то дотик вітру.
За вітром мила не сумуй.
Усе, що сприйняла на вiру
скасуй, коханая, скасуй.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     08:49 15.07.2015 (1)
1
Дюже гарно...
     15:20 15.07.2015
Реклама