Стихотворение «Не йди»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 378 +3
Дата:
Предисловие:
опять на украинском

Не йди

Чорт забирай, так буває завжди!
Ти за поріг, і чомусь аж холону я.
Станеш богинею, світлом, мадонною,
Тільки благаю, не йди!

Я, неборак, заблукав, закруживсь,
Десь в небесах я літав понад хмарою.
Ангелом, демоном, божою карою -
Тільки прошу, залишись!

Чуєш, а я переверну світи.
В космосі навіть знайду над планетою
Зіркою, місяцем, в небі кометою.
Тільки не кидай, прости!

Сумно, бо зорі вже падають вниз.
Доля така, а чи може пороблено?
Тролем, опудалом, карликом згорбленим
Стану, лишень повернись!

Ні, я без тебе, як птах без крила!
Скутий, кастрований, мертвий, стриножений.
Лиш повертайся – ми все переможемо!
Пізно! Назавжди пішла…

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     20:12 18.04.2017
с ними всегда так
джэфчинка..
     11:11 17.04.2017 (1)
Пізно, коли кастрований 
     11:29 17.04.2017 (1)
1
Йой, Міську! Та шо вже зробиш? Пізно...
     12:06 17.04.2017 (1)
Лиш повертайся – ми все переможемо!

cza
     23:56 17.04.2017
1
Ото ж бо й воно!
Реклама