Стихотворение «Ранiшнє. Мажорний апофеоз. Жiнцi»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 365 +1
Дата:

Ранiшнє. Мажорний апофеоз. Жiнцi

Ти чудо, ти диво, ти подих кохання,
Співоче натхнення і легкість, і сміх,
Немовкнуча рима і тиш милування,
Веселая думка і мить віршування,
І ранішніх любощів радісний гріх;
Ти квіточка чиста, ти пташечко жвава,
Промінням займистим живе серденя,
Ти з тістечком в ліжко духмяная кава,
Царице небесна, Галушка моя...
Ти чудо, ти диво, ти подих кохання,
Співоче натхнення і легкість, і сміх...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама