Стихотворение « З КОРIННЯ ОДНОГО!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 350 +1
Дата:

З КОРIННЯ ОДНОГО!

З Корiння Одного!

Бойко Валерий Петрович

Як це сталось УкраIно?
Що ми не брати?
Два народи найрiднiших,
Росiя i Ти.

Не змогли рiднiшi стати,
Стали ворогами -
Дружба, еднiсть та братерство,
Зникли помiж нами.

Чом страдають два народи?
З корiння одного -
Невже в душi Украiни,
Нiчого святого?

Позабулося все добре,
Що було мiж нами,
Вiдвернулись вiд Росii,
Зробились панами?

Хто у влади в Украiнi?
Евреi- небоги,
Наставляють з хунтою
Украiнi роги.

Та збивають Украiну
З правильного шляху,
Геноцид на Украiнi
Вiдростив вже ряху.

Iх Америка повчае -
Як гайки крутити?
Щоб Росii й Украiнi
В дружбi бiльш не жити.

Украiну сплюндрували -
Янки, та евреi,
В Украiни, вже не буде
Життя Галатеi.

Та все ж люди не забули,
Що були Радянськi...
Хоча був один з Кавказу,
Другий, iз Луганска.

Всiх обеднував в братерствi
Радянський Союз,
А тепер панiв у влади
Муля, дружби груз.

Украiну всю продали -
Еврейськi пани,
Та в Европу йдуть, в наймити,
Латати штани.

Чом не жилося в Союзi -
З Росiею разом?
Все було би спiльним в нас,
Та домiвки з газом.

А тепер, бери, купуй...
Те, що дарма мала -
З Порошенко не хватае,
Тобi хлiба й сала.

Та вiйну вiн розпочав -
Знищуе Донбас,
Люди гинуть нi за що...
Але прийде i його, супостата час.

Всi евреi, що у влади,
Проти тебе риють -
В рабство пiдеш Украiно,
Твоi кiстки згниють.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама