Гуде та стогне Україна,
Тут кров тече, неначе гній.
Скажи, скажи мені країна,
Коли ж ти скинешь тягар свій!?
Коли ж наймити-депутати,
Тебе покінчать гвалтувати,
Та олігархи-"дерьмократи"
Тебе покінчать грабувати!?
Коли народ в тебе країна,
Вже вільно, мирно заживє,
Коли вже ненька-Україна
Свободи духом тут вздохне? |