Стихотворение «Напередодні...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Черный юмор
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 398 +1
Дата:
Предисловие:

Напередодні...

Що з нами буде, добрi люди?
Та, хто це знає? Втiм, шкода,
Що знову на бiгбордах всюди
Здається, саме тi ж заблуди,
Хто нашу неньку розкрада.
Знов перевертнi-казнокради,
Заради нашого майна,
Осатанiло прагнуть влади
I линуть на отi посади,
Як певнi мухи до лайна!
I знову виступи огиднi,
Щоб очманівши від брехні,
Ми й далi всi жили як злиднi,
I всi були б дурнi та й бiднi,
Чи, може... бiднi бо дурнi?



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама