Стихотворение «БУДЕ МИР ВАМ, ТА КУЛIШ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 316 +1
Дата:

БУДЕ МИР ВАМ, ТА КУЛIШ.

БУДЕ МИР ВАМ, ТА КУЛIШ

Бойко Валерий Петрович

Не чекайте люди добрi
В Украiнi раю,
Не змiниться в вас нiчого,
Я так вiдчуваю.

Два еврея мiж собою
Дiлять Украiну
Порошенко вас дубасив,
Зеленському кинув.

Гарнi хлопцi президенти
Еврейськi козаки,
Забивають вашi мiзги,
Та дурять вам баки.

Перший, вигляд лиш робив,
Що хочи в Европу
Коло стягу Украiни,
Показав вам, жопу.

Другий теж,аж нiц не зробить -
Це не в його силах,
Украiнцi задумайтесь,
На Днiпровських схилах.

Будуть бити вас евреi,
Будуть обiцяти,
Що ведуть в Евросоюз вас,
Рускими лякати.

Украiна i так винна,
Живе на подачках
Вже довели вас до ручки,
На вiйськових скачках.

Хоч би кибит в башцi мав хто
Вiйну б зупинили...
На Донбасi не вбивали б,
Щоб ви мирно жили.

Вибирайте президента,
Щоб був з головою,
А не клоунiв-евреiв,
Вiйну, мiж собою.

Ви тулiться до родини
Не фиркайте носом,
Бо Америка подасть вам,
Тiльки воду с просом.

Ви забули вже давно,
Що ви украiнцi -
Шукаете по Европах
В мутних водах, кiнцi.

Порошенко з глузду з"iхав,
Викинув кульбiт
(Русский язык запрещает)
Вчили, щоб iврiт.

Що Зеленський вам покажи?
Трохи зачекайте -
Буде все, як в Порошенко
Тiльки гiрше, знайте.

Так, що думай...те!
Всi добрi люди -
Не алкаш,
Так клоун буде.

Коли власть в руки вiзьмете?
Хунту нацикiв поб"ете
Заживете як ранiш,
Буде мир вам, та кулiш.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама