Тягнеться голiвкою квiтка до небес!
У травичцi нiжиться
мiй домашнiй пес.
Вiтерець iз далеку шле менi привiт
Про години юностi, й безтурботнiсть лiт.
В цю мить бажання лиш одне:
Хай в кожен дiм добро прийде!
Щоб лиш добробут та любов
Запанували в свiтi знов.
Запанували в свiтi знов.
Пташечка порхає по верхiвкам вiт.
Тане клаптик хмарки,
й залишає слiд.
В'ється за парканом тисяча шляхiв!
З них один дорожчий, - ти iдеш по нiм.
В цю мить бажання лиш одне:
Хай в кожен дiм добро прийде!
Щоб лиш добробут та любов
Запанували в свiтi знов.
Запанували в свiтi знов.
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi
|
Действительно, так хочется, чтобы в каждый дом пришло добро!