Стихотворение «Пташа хвореньке у руках...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Темы: добротабольстихидрамаСтихотворениеженщинадоброптицыПоезiяВiршПтахи
Стихотворения к празднику: День заповедников и национальных парков
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 279 +1
Дата:

Пташа хвореньке у руках...

Пташа хвореньке у руках,
Глумливий погляд в спину.
"Вже як й загине,
То нехай у спокої, дитина..."

Тремтять долонi, що життя
Не раз вже рятували.
Чекають вдома "дiточки",
Пернатим стала "мама".

Когось у свiт великий знов
Вдалося повернути,
По комусь котиться сльоза,
Й очей тих не забути.

Хтось потребує теплоти,
Турботи, спозаранку,
Й не досипаєш знову ти,
Готуєш всiм снiданки.

В самої крихти на столi,
Та дiлиш кожну з ними.
I на зерняточко для них
Остання копiйчина...

Пташа хвореньке у руках,
Глумливий погляд в спину.
За вчинком бачиться лише
Хто справжня є  Людина...
2.08.2019
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi
☑️Присвята моїй мамi

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама