Последний танец на земле ,
Которую вчера продали:
Гарцуют казаки в седле,
Сверкают муляжи медалей.
Девчат бегущий ручеек
Утер слезу о край подола
Веселью видно невдомек
Народ остался этот голый
Довольно шлепнула печать
Заверив подпись договора:
Что хочешь могут себе взять
В России жулики и воры.
На украінском
---------------------------
2013
Останнє свято на землі
Яку учора ми продали:
Гарцують козаки в сідлі,
Бо іноземці грошей дали.
Двічата стали у "Струмок",
Спідниці ковзають по ніжкам
Але за гоміном толок
Хтось вже готує своє ліжко.
---------------------------------------------
2013 рік початку вільного продажу нашої землі |