Стихотворение «Поглянь, батьку!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 172 +1
Дата:
Предисловие:
Україна жебракує, українці плачуть

Поглянь, батьку!

Поглянь, батьку, що коїться в Україні-ненці! Кров людська по коліна ми ж не хочемо смерті. Україна жебракує, українці плачуть. Від жахливого життя вже вони не скачуть, як скакали на майдані за жи@дівську владу. Продавали себе в рабство за гроші та їжу. Влада плюнула в обличчя усім українцям. Збагатилися на славу, народ розпинають. Кричать: Слава Україні! Та де ж тая слава? Щодня гинуть українці, села вимирають. Як розквітне Україна, тоді буде слава. Як зажиточні всі будуть то буде держава. Обдурив всіх Ірод цар, обікрав державу. Плюнов всім нам у лице, увів у оману. Він руками вимахує, кричить та волає. Гіпнозом він володіє, людей підстрікає. Щоб війною йшли на брата, щоб кров проливали. Ось таку він дав програму, щоб щастя не знали. Щоб жили, як оті дурні, і боялись ката. Нехай в ад іде до біса, вся нечисть проклята. Прокляла вся Україна, злодюг страшних, вбивців. Ось такі в нас олігархи, всі вони мисливці. Українці це є жертви, банди петрушенка, по каналам брешуть ЗМІ, що в нас все, як треба. ЕС І США, допомогли, Україні вмерти, українцям влада хоче, борги МВФ вперти.




Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Гость      04:23 21.03.2021 (1)
Комментарий удален
Гость      09:43 21.03.2021 (1)
Комментарий удален
Гость      21:19 21.03.2021

Если Вы пишете стихи или прозу на русском языке и ищете сайт для публикации,
приглашаем зарегистрироваться у нас и опубликовать свои произведения

https://fabulae.ru/


Читайте на главной странице!
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама