Я - дивний сон. Я - марево чиєсь.
Червона вишня у зеленім листі.
Я знову, як колись, до сонця рвусь
У синьому й блакитному намисті...
Я - погляд твій. Я - висохла роса.
І спалені серпневим сонцем квіти.
Я - сивий птах, що в небі заблукав
І зламані вітрами сухі віти...
Я - дотик трав, змарнілих і сумних.
І золото вечірнього багаття.
Я - сонна ніч, забута кимось річ...
Я стомлено й давно шукаю щастя.
1998 |