Стихотворение «ЦIЕI НОЧI МИР ПРИСНИВСЯ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 132 +1
Дата:

ЦIЕI НОЧI МИР ПРИСНИВСЯ


Цiеi Ночi Мир Приснився

Бойко Валерий Петрович

Смачне сало на столi
Шашлики, горiлка,
Часник пахне так духмянно,
Гуляе домiвка.

Вареники на столах
Та сир у сметанi,
Росiяни, украiнцi
Дуже гарно вбранi.

Невже знову у нас Мир?
Вже вiйни не буде,
Про Бандеру, Порошенко,
Народ позабуде?

Накрав тонами грошей
Тай зник за границю
Порошеннко вiйну вкоiв,
Бив людей, як птицю.

А так хочеться, щоб Мир був
Хати б не горiли
Люди вiльнi, щирi, дружнi
Зi всiма дружили.

I робота би була
В кожноi людини
Росiянин, украiнець,
Сiмями дрружили.


Цiеi ночi Мир приснився,
Всi пiснi спiвали -
Украiнськi та росiйськi,
Та музики грали.

А столи широкi в полi
Всi брати за ними,
Всi танцюють як ранiше,
Старi з молодими.

Гей проснiться брати рiднi,
Забудьте про горе
Е бездарнi полiтики,
В них нутро все хворе.

Вони люблять тiльки грошi,
Мир вони не люблять...
Та вiдносини братерськi
На корню всi гублять.

Побажаю, щоб вернулась
Дружба до Народу,
Росiяни, украiнцi
Славянського роду.

Любить треба Украiну
Всiею душою -
Не лизати янкам зад,
А дружить, з Москвою.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Реклама