Стихотворение «Любов завжди перемагає...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 142 +1
Дата:
Предисловие:

Любов завжди перемагає...

Опало листя нiжних слiв,
Та на душi заграла осiнь,
I часу вiтер ĩх розносить
Щемливим ехом почуттiв.

Не грiє сонце, а пече,
Дощ ллє твоĩх гiркiшi сльози.
Невже цей сум колись мине,
Й знов посмiхнутися ти зможеш?

Приспiв: 

Лунає музики мотив,
Думки у хоровод єднає,
А десь в майбутньому тебе
Кохання знову зiгрiває...
Воно ж бо все про тебе знає,
За спаленим ущент мостом.
Любов завжди перемагає!
Лиш збережи в собi любов!

 


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама